Nuon

Logo NuonIn de afgelopen jaren is Multiple-C’s diverse malen betrokken geweest bij informatievoorzienings projecten in de Nuon organisatie. Daarbij werd afwisselend de rol van (senior) Project- of Programmamanager vervuld.
Uitgevoerde opdrachten:

 

* In de rol van projectmanager verantwoordelijk voor het realiseren van een mobiele communicatieoplossing voor de afdeling Incasso Buitendienst.
* Als Programmamanager verantwoordelijk 15 informatievoorzieningsprojecten.
* Als adviseur betrokken bij het ontwerpen en beschrijven van het conversie en datamigratietraject van een aantal mainframe verbruiksadministraties naar SAP.
* Als projectmanager verantwoordelijk voor het realiseren van de  invoering van wettelijke wijziging in energietarieven in een veranderende organisatie.
* Als projectmanager verantwoordelijk voor de datamigratie en archivering van gegevens uit 8 klanteninformatiesystemen (gezamenlijk ± 2miljoen cliënten) naar een elektronisch archief (SAP/IXOS).

Status beschikbaarheid

Rob van Lokven voert op dit moment een Agile project uit bij Robeco in Rotterdam. Voor deze opdrachtgever wordt een MyRobeco portaal gebouwd en uitgerold naar institutionele beleggers.

Certificeringen

2017 SAFe® 4 Agilist
2016 Certified Scrum Master
2011 Prince2-2009 Practitioner
2008 assessment IPMA-B niveau  

projectmanager, senior projectmanager, agile coach, scrum master, testmanager, projectmanager, internet projectmanager, e-commerce projectmanager

 
 

Swipe left/right for previous/next post