Nuon

Logo NuonIn de afgelopen jaren is Multiple-C’s diverse malen betrokken geweest bij informatievoorzienings projecten in de Nuon organisatie. Daarbij werd afwisselend de rol van (senior) Project- of Programmamanager vervuld.
Uitgevoerde opdrachten:

 

* In de rol van projectmanager verantwoordelijk voor het realiseren van een mobiele communicatieoplossing voor de afdeling Incasso Buitendienst.
* Als Programmamanager verantwoordelijk 15 informatievoorzieningsprojecten.
* Als adviseur betrokken bij het ontwerpen en beschrijven van het conversie en datamigratietraject van een aantal mainframe verbruiksadministraties naar SAP.
* Als projectmanager verantwoordelijk voor het realiseren van de  invoering van wettelijke wijziging in energietarieven in een veranderende organisatie.
* Als projectmanager verantwoordelijk voor de datamigratie en archivering van gegevens uit 8 klanteninformatiesystemen (gezamenlijk ± 2miljoen cliënten) naar een elektronisch archief (SAP/IXOS).

Status beschikbaarheid

Rob van Lokven voert op dit moment een project uit voor de NWB Bank in Den Haag.

Certificeringen

2017 SAFe® 4 Agilist
2016 Certified Scrum Master
2011 Prince2-2009 Practitioner
2008 assessment IPMA-B niveau  

projectmanager, senior projectmanager, agile coach, scrum master, testmanager, projectmanager, internet projectmanager, e-commerce projectmanager

 
 

Swipe left/right for previous/next post