Kantoorruimte

15.02.2017 Multiple-C’s is verhuisd naar een andere locatie in de buurt van Apeldoorn.
Het kantoor is per die datum gevestigd in een mooi pand in Wilp. 

 

 

CeeCee Center Enschede15.03.2013 Multiple-C’s is verhuisd naar een andere locatie in Enschede.
Het kantoor is per 15-3-2013 gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw CeeCee Center. Dit pand ligt op het Roombeek terrein, waar vroeger de Grolsch brouwerijen waren gevestigd. Het kantoor wordt nu gebruikt voor jonge ondernemingen veelal met een creatieve achtergrond. lees meer >

logo vtsPN12.03.2013 Rob van Lokven heeft een opdracht aangenomen bij Politie Nederland. Op projectbasis wordt gewerkt aan de upgrade van de werkplekken naar Windows-7.
lees meer >

 

Logo Gemeente Den Haag01.12.2012 Rob van Lokven heeft een opdracht aangenomen bij de Gemeente Den Haag. Op interim basis wordt leiding gegeven aan het team CMO/F&U: verantwoordelijk voor het onderhoud van het Stadsportaal www.denhaag.nl.
lees meer >

WageningenUR01.11.2011 Rob van Lokven heeft als Projectmanager Techniek bij Wageningen University & Research centre de infrastructuur van het Content Management Systeem en het internetportaal vernieuwd. Diverse koppelingen gerealiseerd met backoffice systemen o.b.v. een servicebus, soap/rest, saml2 en ADFS protocollen. Opdracht is afgerond ultimo 2012.
lees meer >

NCCW logo01.03.2011 Rob van Lokven heeft een opdracht aangenomen bij het NCCW.
Binnen deze opdracht is Rob verantwoordelijk voor de aansturing van twee Agile/Scrum ontwikkelteams en wordt leiding gegeven aan ontwikkelen en onderhouden van de kernapplicaties van de Nederlandse woningcorporaties.
lees meer >

 

Logo Gemeente Den Haag31.12.2010 Rob van Lokven heeft de opdracht bij Gemeente Den Haag afgerond.
Binnen deze opdracht is leiding gegeven aan het team Functionaliteit & Usability, onderdeel van de Content Management Organisatie. Dit onderdeel van de dienst Publiekszaken is verantwoordelijk voor de website www.denhaag.nl.
lees meer >

 

golf-clinic-2010-110.09.2010 Multiple-C’s organiseert een golf-clinic voor een aantal relaties uit het netwerk.
Op de golfbaan van Amelisweerd te Utrecht wordt in ongedwongen sfeer genetwerkt, een balletje geslagen en afsluitend genoten van het diner.
lees meer >

 

Logo Gemeentewerken Rotterdam31.01.2010 Rob van Lokven heeft de opdracht bij Gemeentewerken Rotterdam afgerond.
Binnen deze opdracht is leiding gegeven aan een team Oracle E-Business Suite ontwikkelaars/beheerders.
lees meer >

01.03.2008 Rob van Lokven is geslaagd voor het certificeringstraject IPMA-B.
Deze certificering geeft het kwaliteitsniveau weer dat Multiple-C’s op het gebied van Projectmanagement voor uw organisatie kan leveren.
lees meer >