Robeco

Robeco logoVoor Robeco heeft Rob een online web portaal (My Robeco) ten behoeve van institutionele beleggers gerealiseerd. Dit portaal is gebouwd op basis van API technologie (MuleSoft) en AngularJS front-end.
Rob is verantwoordelijk voor de aansturing van het Scrum ontwikkelteam, de uitrol naar (pilot) klanten en de algehele project besturing en rapportage naar stuurgroep.

Diverse koppelingen gerealiseerd met backoffice systemen teneinde het portaal te voeden met cijfers over de portfolios, grafieken etc.

Ymor

Ymor logovoor Ymor heeft Rob een opdracht aangenomen als Agile coach.  De Product Development en DevOps organisatie wordt ondersteund in de volgende fase van het verbeteren van de Agile / Scrum ontwikkelprocesen.

 

TNT/Fedex

TNT logovoor TNT/Fedex heeft Rob een opdracht uitgevoerd als Senior Projectmanager bij  TNT Digital. Er is ondersteuning geleverd op het gebied van Agile projectmanagement voor de verschillende Product Teams en de contacten met de Global-IT organisatie en de externe leveranciers gemanaged. Speciale focus op customer  facing website, track&trace, booking engine, security en penetration testing.

 

Prev

Status beschikbaarheid

Rob van Lokven voert op dit moment een project uit voor de NWB Bank in Den Haag.

Certificeringen

2017 SAFeĀ® 4 Agilist
2016 Certified Scrum Master
2011 Prince2-2009 Practitioner
2008 assessment IPMA-B niveau  

projectmanager, senior projectmanager, agile coach, scrum master, testmanager, projectmanager, internet projectmanager, e-commerce projectmanager