Ymor

Ymor logovoor Ymor heeft Rob een opdracht aangenomen als Agile coach.  De Product Development en DevOps organisatie wordt ondersteund in de volgende fase van het verbeteren van de Agile / Scrum ontwikkelprocesen.

 

TNT/Fedex

TNT logovoor TNT/Fedex heeft Rob een opdracht uitgevoerd als Senior Projectmanager bij  TNT Digital. Er is ondersteuning geleverd op het gebied van Agile projectmanagement voor de verschillende Product Teams en de contacten met de Global-IT organisatie en de externe leveranciers gemanaged. Speciale focus op customer  facing website, track&trace, booking engine, security en penetration testing.

 

Nationale Politie

logo vtsPNVoor de Nationale Politie heeft Rob een opdracht aangenomen als Senior Projectmanager bij de Dienst-ICT. Op projectbasis wordt gewerkt aan de upgrade van de werkplekken naar Windows-7. Daarbij worden ontwikkelteams aangestuurd, afspraken gemaakt met de leveranciers van hardware/software en doelgroep werkstations  gerealiseerd en uitgerold.

 

Prev

Status beschikbaarheid

Rob van Lokven voert op dit moment een Agile project uit bij Robeco in Rotterdam. Voor deze opdrachtgever wordt een MyRobeco portaal gebouwd en uitgerold naar institutionele beleggers.

Certificeringen

2017 SAFe® 4 Agilist
2016 Certified Scrum Master
2011 Prince2-2009 Practitioner
2008 assessment IPMA-B niveau  

projectmanager, senior projectmanager, agile coach, scrum master, testmanager, projectmanager, internet projectmanager, e-commerce projectmanager